Το βραβευμένο Angel Cloth της εταιρείας The Konjac Sponge Company είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για φέτος.


tumblr inline nwvphvYRMe1r56bid 540 Angel Cloth το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας

Το Angel Cloth είναι το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας. Χιλιάδες άτομα που τη χρησιμοποίησαν προτιμούν αυτή τη φυσική φυτική υφασμάτινη πετσέτα προσώπου, από ότι την παραδοσιακή μουσελίνα χάρη στην ιδιαίτερα απαλή υφή της.

tumblr inline nwvpk427Qq1r56bid 540 Angel Cloth το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας

Το Angel Cloth δημιουργείται από 100% αγνές ίνες Konjac και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαλή απολέπιση, για την αφαίρεση του μακιγιάζ και τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αισθάνεται αναζωογονημένη και λαμπερή.

Angel Cloth το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας

Τα σφουγγάρια προσώπου και σώματος Konjac είναι δημιουργημένα αποκλειστικά από τη ρίζα του φυτού Konjac και χρησιμοποιούνται από τους Ιάπωνες για περισσότερα από 1500 χρόνια, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν στην υγεία. Τα σφουγγάρια κάνουν απαλό μασάζ στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή και αναζωογονημένη, χωρίς να χρειάζεται η χρήση επιπλέον προϊόντος καθαρισμού ή σαπουνιού. Παρ’ όλα αυτά, αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά και τα αγαπημένο σας προϊόν καθαρισμού, τότε θα δουλέψει ακόμη πιο εντατικά και σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος.

tumblr inline nwvpnsr1O21r56bid 540 Angel Cloth το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας

Όλα τα σφουγγάρια είναι χειροποίητα και ελεγμένα για την αυθεντικότητα και την καθαρότητά τους, σε αντίθεση με άλλες κατώτερης ποιότητας μάρκες με αντίστοιχα είδη.

tumblr inline nwvpot7tdH1r56bid 540 Angel Cloth το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας

Το Angel Cloth, όπως και πολλά άλλα σφουγγάρια από τη μοναδική συλλογή της The Konjac Sponge Co, είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο κατάστημα Heaven on Earth (Αργυροπούλου 1-3 & Λεβίδου 16, Κηφισιά).

Angel Cloth το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.