Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora είναι διαθέσιμο στο www.sephora.gr δίνοντας τη δυνατότητα και στους καταναλωτές που ζουν σε περιοχές όπου δεν υπάρχει ακόμα φυσικό κατάστημα, να αγοράσουν τα αγαπημένα τους αρώματα και καλλυντικά από την άνεση του σπιτιού τους!


To ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora είναι γεγονός!

Το ελληνικό online κατάστημα Sephora, καθώς και τα φυσικά καταστήματα του δικτύου προσφέρουν χιλιάδες αυθεντικά προϊόντα που προέρχονται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους διανομείς. Επώνυμες μάρκες γνωστών Οίκων, αποκλειστικά brands μακιγιάζ, περιποίησης και αρωμάτων καθώς και τα ομώνυμα προϊόντα Sephora με τις ανατρεπτικές συσκευασίες και τις καινοτομίες τους, είναι πρoϊόντα που πλέον ο καταναλωτής μπορεί να τα βρει και στην ιστοσελίδα Sephora.gr!

To ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora είναι γεγονός!

Η γρήγορη παράδοση και η δωρεάν αποστολή σε αγορές άνω των 50€ είναι μόνο μερικά από τα οφέλη για τον πελάτη. Κάθε αποστολή συσκευάζεται προσεκτικά με το υπέροχο αμπαλάζ των Sephora! Για τυχόν επιστροφές, οι πελάτες έχουν 14 ημέρες να τις ολοκληρώσουν, με τα έξοδα να καλύπτονται από την εταιρεία. Επίσης υπάρχει δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης.

Όσο για τα μέλη του Club Sephora, μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και να περάσουν στην κάρτα Club, τους πόντους των αγορών τους από το www.sephora.gr, ώστε να επωφελούνται τα προνόμια, τα δώρα & τις αποκλειστικές ενημερώσεις βάσει των αναγκών τους!


What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.