Επέτειος του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι, δώρο-έκπληξη στην αγαπημένη της καρδιάς σας.

image

Τι πιο όμορφο να μπορείς να περπατήσεις από το Marais και την παλιότερη πλατεία της πόλης την Place de Vosges, να θυμηθείς την πρώτη φορά σου στην Πόλη του Φωτός απολαμβάνοντας έναν ζεστό καφέ στο Bofinger (την πιο παλιά brasserie στο Παρίσι) ή ένα σοκολατένιο γλύκισμα στο Carette (απέναντι από την πλατεία) μέχρι την Pont Alexandre III ή στο Iles Saint Louis.

Το νησάκι στη μέση του Σηκουάνα λες κι έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για ρομαντικούς περιπάτους. Τέλεια θέα στο ποτάμι από τη γέφυρα Pont Saint Louis και βόλτα κατά μήκος της Quai d΄ Orleans και να δείτε φωτισμένη την Παναγία των Παρισίων.

Στο La Duree Champs Elysees ή στην Angelina στο Louvre, όπου στο πρώτο ταξίδι σας στο Παρίσι ανταλλάξετε όρκους και υποσχέσεις- πως θα ξανάρθετε όσες περισσότερες φορές μπορέσετε…- με ένα Prosecco (για να μην ξεχνάς την άλλη μεγάλη αγάπη σας, τη Ρώμη) και μία classiques σοκολατίνα.

Παρίσι χωρίς Tour Eiffel, δεν γίνεται και ας έχετε ανέβει από το δεύτερο ταξίδι σας. Όμως αυτή τη φορά θα δείτε τον Πύργο από μακριά, από την πλατεία και τη βόλτα του επιβλητικού Trocadero σε μία ώρα χωρίς πολύ κόσμο.

Ένα παγκάκι αρκεί, 2-3 selfies για το album σας και μαγευτική θέα…σημείο κατάλληλο για να δώσεις τις “δύο καρδιές”, από τη συλλογή της Swarovski, επειδή όπως λέει και η Miranda Kerr ( στο The Valentine’s Collection, στο Swarovski.com ) αγαπά τις διπλές καρδιές, που "πλέκονται”, γιατί  δεν υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό που μπορείς να προσφέρεις! Και την ίδια στιγμή να πεις…η αγάπη δεν μπορεί να αφορά δύο ανθρώπους, που κοιτούν ο ένας τον άλλο, αλλά δύο ανθρώπους που μαζί κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί να μην είναι δικό σου, μπορεί να το έχεις “κλέψει” από τον Antoine de Saint Exupery, αλλά ένα είναι βέβαιο, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Μαγεία…

Αγαπημένες και αγαπημένοι μου μείνετε συντονισμένοι, γιατί από αύριο κιόλας και μέχρι τις 14/2 θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε και εσείς σε ένα μαγικό, λαμπερό, κόσμο με υπέροχα δώρα αγάπης από τη Swarovski και το eFrontRow.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.