H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Lancôme για το 2016, είναι εμπνευσμένη από τις έντονες αποχρώσεις των λουλουδιών της Μεσογείου.


image

Η φωτεινή επιδερμίδα αντανακλά το φως του ήλιου – μαυρισμένη, χωρίς την απόχρωση του χάλκινου – έχει τελειοποιηθεί μέσα από αισθησιακούς τόνους και αναδεικνύεται από την κοραλλί απόχρωση του ρουζ. Από όπου και αν προέρχονται αυτά τα έντονα χρώματα – όπως το κόκκινο, το μοβ και το πράσινο, ενισχύουν τα μάτια και τα χείλη.

Αυτό το καλοκαίρι, οι προβολείς στρέφονται στη λαμπερή αλλά ταυτόχρονα φυσική απόχρωση της επιδερμίδας, που μαρτυρά ξεκούραση και ευεξία. Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας όμορφης χρυσής επιδερμίδας ή να δώσετε χρώμα στην επιδερμίδα σας, χωρίς να χρειάζεται να υποστείτε τις καυτές ακτίνες του ήλιου, εφαρμόστε το Belle de Teint Liquid Glow Trio και συνοδεύστε το με τη Belle de Teint Powder Glow Trio, μια πούδρα για bronzing αποτέλεσμα που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο και ενισχύει διακριτικά την ιριδίζουσα λάμψη.

Ένα συμπύκνωμα υγιούς λάμψης: Belle de Teint Liquid Glow Trio

image

Τόσο φρέσκο όσο μια λοσιόν, τόσο ενυδατικό όσο ένα έλαιο και τόσο λαμπερό όσο μια πούδρα για αποτέλεσμα bronzing, το Belle de Teint Liquid Glow Trio, δημιουργεί ένα λαμπερό, υγιές, ηλιοκαμένο look, φυσικά λαμπερό και απόλυτα αέρινο. Διακριτικά γυαλιστερό, απλώνετε στην επιδερμίδα χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικές γραμμές και αφήνει τη λάμψη να αναδειχθεί τόσο αισθησιακή και δελεαστική. Αυτό το αέρινο φως και complexion-enhancing υγρό, διαθέτει μια μοναδική τρι-φασική φόρμουλα: η φάση του ελαίου εγγυάται την άνεση, η υδαρής φάση προσφέρει στην υφή φρεσκάδα και φως. Τέλος η τελευταία shimmering φάση, εμπλουτισμένη με long-wear ingredients, εξασφαλίζει το αποτέλεσμα διάρκειας και λάμψης. Απλά ανακινείστε το προϊόν για να αναμειχθούν οι τρείς φάσεις, οπουδήποτε – οποτεδήποτε και αποκαλύψτε ένα διακριτικά ιριδίζον υγρό. Μόνο με ελάχιστες σταγόνες, η επιδερμίδα αποκτά το ιδανικό bronzed αποτέλεσμα, τόσο λαμπερό, όσο οι ακτίνες του ήλιου που αντανακλούν στην επιδερμίδα μας.

Τρείς αποχρώσεις για made-to-measure, ηλιοκαμένη επιδερμίδα:

01- Glow Vanille

02 – Glow Orchidée

03 – Glow Bronze


Μια πούδρα για bronzing αποτέλεσμα και λαμπερή complexion: Belle de Teint Powder Glow Trio


image


Belle de teint Powder Glow Trio αναδεικνύει το μαύρισμα, beautifying skin αντανακλώντας το φως. Μια πανέμορφη επιδερμίδα είναι πάντα το αποτέλεσμα του συνδυασμού διαφορετικών αποχρώσεων. Το  καλοκαιρινό look Summer Bliss προσφέρει δύο συσκευασίες. Κάθε μια από αυτές περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις που δημιουργούν το ιδανικό μαυρισμένο look και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά χωρίς να τα σκληραίνουν:


Ombre Hypnôse Stylo: ένα μαγευτικό στυλό για υπέροχο βλέμμα


image


Το Ombre Hypnôse Stylo είναι μια επαγγελματική μακράς διάρκειας σκιά και ο απόλυτος σύμμαχος για υπέροχο καλοκαιρινό βλέμμα. Εφαρμόζεται πάρα πολύ απλά, χωρίς καθόλου κόπο. Είναι διαθέσιμο σε τρεις τολμηρές, φωτεινές αποχρώσεις για να φορεθούν μόνες ή σε συνδυασμό ή ακόμα και σαν liner ή primer κάτω από μια πουδρέ σκιά.

16 – Passion passifore

17 – Kaki voyageur

18 – Pépite amazone


Ένα κραγιόν για καλοκαιρινά χαμόγελα: Shine Lover


image

Αυτό το πολυτελές balm συνδυάζει τη λάμψη, τη φρεσκάδα και το φως. Ενσαρκώνει την joie de vivre! Κυκλοφορεί σε τρεις νέες και λαμπερές αποχρώσεις, ιδανικές για λαμπερά καλοκαιρινά looks, για να  ενισχύσει φυσικά το χαμόγελο μιας γυναίκας, σύμφωνα με την απόχρωση της επιδερμίδας της ή μαύρισμά της.

146 – Fraîcheur abricot, μια φρέσκια απόχρωση του κοραλί

122 – Eté coquelicot, ένα κόκκινο εμποτισμένο με πορτοκαλί αποχρώσεις για ένα πιο τολμηρό look

212 – Douceur vanillée, μια nude απόχρωση για λαμπερό αποτέλεσμα μακιγιάζ


Sorbet-fresh nail lacquers: Vernis in Love


image

Αυτή η συλλεκτική έκδοση των Vernis in Love με τη μοναδική φόρμουλά της, εγγυάται ημιδιαφανές και εξαιρετικά λαμπερό μακιγιάζ νυχιών.

Τρεις συλλεκτικές αποχρώσεις:

512 – Orangeade glacée: ένα φωτεινό και πικάντικο πορτοκαλί, σαν καλοκαιρινό κοκτέιλ

502 – Douceur vanillée: μια εκλεπτυσμένη nude απόχρωση

522 – Pétale bougainvilliers: ένα πικάντικο ροζ σαν την απόχρωση της μπουκαμβίλιας

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.