Η Smith & Cult ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που όλοι αποκτούμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας και τις προσωπικές μας εκφράσεις ομορφιάς που αντανακλούν ποιοι ήμασταν, ποιοι είμαστε και ποιοι φιλοδοξούμε να γίνουμε. Κάθε μία απόχρωση από τα Nail και Lip Lacquer είναι εμπνευσμένη και εκπροσωπεί τις εμπειρίες που απεικονίζονται στις σελίδες του ημερολόγιου της ηρωίδας μας που είναι μια “beauty junkie” και βλέπει τον κόσμο της μέσα από ένα φακό λαμπερών χρωμάτων.


image
tumblr inline o8yjr2CK4e1r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer

Τα νέα Shining Lip Lacquer είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν υψηλή απόδοση, χάρη στη σύνθεση που περιέχει το εκχύλισμα Portulaca Pilosa, που χαρίζει ενυδάτωση και όγκο στα χείλη, αλλά και στο Natural Coconut Essence για απαλότητα και μεγάλη διάρκεια. Παράλληλα, είναι κατάλληλα για όσους είναι Vegan, καθώς δεν περιέχουν γλουτένη και parabens.

tumblr inline o8yjszzskN1r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer
tumblr inline o8yjtaec9M1r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer

Διατίθενται σε δέκα αποχρώσεις: The Warning, The Queen is Dead, Her Name Bubbles, The Lovers, Hi-Speed Sonnet, Life in Photographs, Fade the Sun, Flesh Riot, One Word Chorus και Now Kith.

Η συλλογή Nailed Lacquer των Smith and Cult χαρίζει ταυτόχρονα απόλυτα αψεγάδιαστη κάλυψη και εκπληκτική λάμψη στα νύχια. Ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει υψηλή απόδοση, η αποκλειστική σύνθεση «5-Free» είναι δημιουργημένη χωρίς Dibutyl Phthalate, Toluene, Formaldehyde Formaldehyde Resin και Camphor.

tumblr inline o8yjus2m471r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer
tumblr inline o8yjvg3azU1r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer
tumblr inline o8yk0refsG1r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer
tumblr inline o8yk0iqXtS1r56bid 540 Smith & Cult η νέα συλλογή Nail και Lip Lacquer

Η συλλογή Smith and Cult είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Heaven on Earth, στην Κηφισιά.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.