Για να απελευθερωθεί η γραμμή του liner και να ωθήσει τα όριά της, η Lancome δημιούργησε το Grandiose Liner, εμπνευσμένο από τις τεχνικές των make-up artists.

image

Αυτό το επαναστατικό liner σπάει τους κανόνες και προσφέρει μια πιο απλή τεχνική και απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή. Ένα υπέροχο τεχνολογικό επίτευγμα, που περιλαμβάνει ένα μηχανικό άξονα που επιτρέπει την κλίση στο απλικατέρ κατά 350 αριστερά και δεξιά και σχεδόν απεριόριστες επιδέξιες κινήσεις. Η νέα, πυκνή, αδιάφανη και έντονου τύπου ματ φόρμουλά του, χαρίζει ένταση στο βλέμμα και ιδιαίτερα τολμηρές γραμμές.

image

Η νέα μάσκαρα Grandiôse Extrême κυκλοφορεί για να συμπληρώσει το Grandiôse look με βλεφαρίδες με extreme όγκο. Αυτή η νέα φόρμουλα επανεφευρίσκει την ιδέα του όγκου με μακρά διάρκεια με το ‘Λαιμό Κύκνου’ που διαθέτει, ώστε να καθοδηγεί το χέρι και κατ’ επέκταση το βουρτσάκι να αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες κοντά στη βάση των βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες αναδεικνύονται, μακραίνουν και αποκτούν όγκο για extreme αποτέλεσμα και δύναμη αποπλάνησης στο βλέμμα.

image

Sourcils Styler: Το τελικό touch στο look Grandiôse

Το μακιγιάζ των ματιών ολοκληρώνεται πραγματικά όταν τα φρύδια είναι χτενισμένα, έχουν ένταση και στυλ. Αλλά το να πετύχουμε ένα φυσικό look στα φρύδια, δεν είναι εύκολο. Γι’ αυτό η Lancôme δημιούργησε μια μάσκαρα νέας γενιάς για τα φρύδια, αντλώντας την έμπνευσή της από τα προϊόντα hair styling, για απλό ωστόσο άψογο αποτέλεσμα.

image

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.