Ρομαντικά παστέλ, κομψές γραμμές, sexy πινελιές και vintage διάθεση συνθέτουν το σκηνικό του πιο αισθησιακού Φθινοπώρου! Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και αισθανθείτε όμορφες, άνετες και sexy.


image



La Vie En Rose Αισθησιακός ρομαντισμός

Ντελικάτα υφάσματα, λεπτές υφές και παστέλ χρώματα συνθέτουν την «Mix & Match» πρόταση της Women’Secret για το φετινό Φθινόπωρο. Ζεστά υφάσματα σε αποχρώσεις του παστέλ και ρομαντικές γραμμές με αισθησιακή διάθεση σας προκαλούν να δημιουργήσετε το απόλυτο φθινοπωρινό look μέσα αλλά και έξω από το σπίτι.

image


Sexy Halloween 50 αποχρώσεις της αποπλάνησης

Σαν σταρ του σινεμά, την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου! Ανακαλύψτε τη «Halloween» συλλογή της Women’Secret: Λεπτεπίλεπτες δαντέλες, sexy διαφάνειες και κομψές γραμμές ανεβάζουν τον αισθησιασμό στα ύψη και μαγνητίζουν τα βλέμματα!

image



Serene Beauty Άνεση και κομψότητα

Power Duo : Κομψές γραμμές και άνετα υφάσματα. Μονοχρωμίες, πρακτικά υφάσματα και άνετες γραμμές συνθέτουν τη συλλογή «Homewear» της Women’Secret.

image

Vintage Spirit Ντελικάτο ύφος, αισθησιακή διάθεση

Φθινοπωρινά χρώματα με vintage πινελιές, κομψές γραμμές με αισθησιακή διάθεση. Η συλλογή Vintage Spirit τα έχει όλα: high waisted γραμμές, λεπτεπίλεπτα υφάσματα, ζεστά χρώματα και ζωηρά prints.

image

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.