Η νέα συλλογή Molton Brown εμπνέεται από την αρχαία ιταλική παράδοση του «sub rosa» («κάτω από το τριαντάφυλλο») θέλοντας να εκφράσει τη μυστικότητα, κατά την οποία ζωγράφιζαν τριαντάφυλλα στις οροφές των αιθουσών δεξιώσεων, υπενθυμίζοντας σε όλους πως όσα λόγια ανταλλάσσονταν εκεί έπρεπε να παραμείνουν εμπιστευτικά.


image

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από το άρωμα και τη διαφημιστική καμπάνια δίνει ζωή σε αυτή τη μυστικότητα μέσα από τους μυστηριώδεις πίνακες της Ύστερης περιόδου της Αναγέννησης της Λομβαρδίας, με τις βαθιές αποχρώσεις και τους κρυφούς συμβολισμούς.

image

EAU DE TOILETTE

«Το Rosa Absolute κρύβει τα μυστικά ενός σκοτεινού, πολυτελούς, κόκκινου τριαντάφυλλου», περιγράφει
η δημιουργός Nathalie Koobus, του Fragrances Essentielles. «Φραγκοστάφυλλο, βατόμουρο και φράουλα δημιουργούν μια πλούσια κόκκινη απόχρωση, που τονίζεται από κόκκινα μούρα, κανέλλα και γαρίφαλο. Μεθυστικό εκχύλισμα τριαντάφυλλου και φύλλα βιολέτας ξεδιπλώνονται σε μία αρμονία από ξύλο κέδρου, πατσουλί και σανδαλόξυλο. Η ισχύς από το πατσουλί και το λάβδανο χαρίζουν ένα μεγάλης-διάρκειας τελείωμα. Έντονα σαγηνευτικό και γεμάτο χλιδή».


image

BATH & SHOWER GEL

Για να υμνήσει αυτό το γεμάτο πάθος άρωμα, η Molton Brown, παρουσιάζει με υπερηφάνεια για πρώτη φορά στα μπουκάλια της συλλογής, το σύμβολο του Royal Arms. Χρησιμοποιώντας γυαλιστερό ασημένιο χρώμα, μετατρέπει αυτή τη συλλογή σε μία αληθινά πολυτελή απόλαυση των αισθήσεων.

image

BODY LOTION

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.